Valencia CF27 febrero 2021

CRÒNICA | Derrota del Valencia CF davant el Getafe CF (3-0)

L'equip buscarà la victòria en el pròxim compromís, davant el Villarreal CF

Dolorosa derrota del Valencia CF davant el Getafe CF (3-0) en un partit poc vistós, amb moltes interrupcions i on la imatge no va ser l'esperada. Els nostres visitaven el Coliseum Alfonso Pérez amb l'objectiu de sumar la segona victòria consecutiva després d'imposar-se al RC Celta, però lluny de consolidar eixa dinàmica pateixen una dura derrota que obliga l'equip a alçar-se ràpid per a tractar d'aconseguir els tres punts en el pròxim compromís, davant el Villarreal CF.

La duresa amb la qual es va emprar el Getafe CF va deixar el futbol en un segon pla en els primers minuts. En la primera part el Valencia CF va patir una colzada d'Enes Ünal sobre Gayà, una duríssima entrada de Cabaco a Wass, una altra sobre Yunus Musah i una més sobre Kang In quan li robava la pilota a Cabaco en situació de perill. Malgrat les dificultats, l'equip intentava elaborar jugades i arribar a l'àrea rival, però quan més s'animaven els nostres va ser el Getafe CF qui va sorprendre amb un golàs de Arambarri, el tret del qual va entrar per l'esquadra.

El Valencia CF va eixir després del descans amb l'ànim de contrarestar el futbol del Getafe CF i imposar-se amb les seues pròpies armes, però no va ser capaç i només cinc minuts després Diakhaby va veure la targeta roja en derrocar a un rival sent l'últim home. Massa concessions que van passar factura i el rival va anotar el segon per mediació de Mata abans que es complira l'hora de joc en una jugada directa atacant l'esquena de la defensa. En els minuts finals, Aleñá va fer el tercer i definitiu en un partit en el qual el Valencia CF es va mostrar amb una imatge allunyada de la seua millor versió.

Fitxa tècnica

3. Getafe CF: David Soria, Damián, Djene, Cabaco (Chakla, 54’), Olivera, Arambarri (Timor, 85’), Maksimovic, Nyom (Aleñá, 85’), Cucurella, Mata (Kubo, 85’) y Enes Ünal (Cucho Hernández, 73’).

0. Valencia CF: Cillessen, Thierry Correia, Gabriel Paulista, Diakhaby, Gayà, Wass, Carlos Soler (Christian Oliva, 81’), Racic (Gameiro, 68’), Yunus Musah (Hugo Guillamón, 54’), Kang In y Maxi Gómez (Cutrone, 81’).

Gols: 1-0 Arambarri, 39’; 2-0 Mata, 55’; 3-0 Carles Aleñá.

Àrbitre: Figueroa Vázquez (C. Andalús). Va amonestar a Thierry Correia, Enes Ünal, Djené, Cabaco, Cucurella, Nyom i Gayà. Va expulsar a Diakhaby.

VAR: Soto Grado (C. De La Rioja).

Partit de la jornada 25 de LaLiga disputat en el Coliseum Alfonso Pérez de Getafe (Madrid).